eye fresh contact
home
producten

 

Disclaimer

Via deze website informeert Melleson Optics B.V. u over haar producten en de wijze waarop deze producten dienen te worden gebruikt. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Melleson Optics B.V. spant zich in de om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Melleson Optics B.V. sluit iedere aansprakelijkheid voor de op deze website verstrekte informatie en ieder gebruik van deze informatie uitdrukkelijk uit.

De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of advies van een contactlensspecialist, optometrist of oogarts. Daar ieder oog uniek is en de contactlensspecialist een contactlens aanmeet die bij uw situatie past, kan het advies afwijken van de op deze website beschreven instructies. Wij adviseren u dan ook altijd een afspraak te maken met een contactlensspecialist, optometrist of oogarts om te horen op welke wijze u met uw contactlenzen dient om te gaan.

Eye Fresh contactlenzen zijn uitsluitend geschikt voor mensen, die al geruime tijd zonder problemen contactlenzen dragen. Wij adviseren u om regelmatig, maar minimaal eenmaal per jaar, uw ogen te laten controleren door een contactlensspecialist, optometrist of oogarts.

 

 

 

 

 

 
  Algemene voorwaarden | Disclaimer  

 


 

bestellen